Salades

Algemene informatie voor onze afnemers

Kleer Delicatessen neemt een bijzondere positie in op de versmarkt voor salades. De beste willen zijn, de allerbeste. Elk product draait bij Kleer Delicatessen om kwaliteit, smaak, uitstraling en continuïteit. Ingrediënten, die voor u als afnemer, bij uw afnemers, een toegevoegde waarde zal zijn!

Kleer Delicatessen besteed veel aandacht aan de presentatie van haar assortiment. Hierbij wordt veel aandacht geschonken aan verpakkingen. Kleine verpakkingen worden zoveel mogelijk transparant verpakt, zodat de inhoud van ons kwaliteitsproduct voor u als afnemer goed zichtbaar is.

Onze afnemers zijn organisaties, die, zoals Kleer Delicatessen, het predicaat en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Onze visie hierover: Kwaliteit overwint altijd!

Middels ons eigen wagenpark en in samenwerking met onze vaste expediteur, verzorgen wij uw bestellingen met de grootste zorg op uw locatie!

Kwaliteitsproducten produceren is een vak apart. Hygiëne is bij Kleer Delicatessen een item, die wij zeer serieus ter harte nemen, waardoor wij een continuïteit in kwaliteit aan onze afnemers kunnen garanderen.